Bloemenkrans begrafenis Antwerpen

Betuig uw medeleven met bloemen

Een mooie bloemenkrans is een belangrijk onderdeel van een begrafenis, zowel in regio Antwerpen, als elders. Bij elke bijzondere gebeurtenis in het leven maken we gebruik van bloemen, zo ook bij het organiseren van een begrafenis in Antwerpen. Met een nette bloemenkrans uit u liefde en respect voor de overledene. Ook zijn bloemen voor begrafenissen een troost voor de nabestaanden.

Met een bloemenkrans draagt u bij aan een waardige begrafenis in Antwerpen

Vaak wordt er tijdens de begrafenis een speciale bloemenkrans op de kist gelegd, namens de naaste familie. Ook wordt de kist tijdens de begrafenis vaak omringd door bloemen. De bloemen dragen bij aan een waardig afscheid van de overledene. Een mooie bloemenkrans of andere bloemen om tijdens de begrafenis op of om de kist te leggen, bestelt u bij Uitvaartzorg Michael Deleu in Antwerpen.

Diverse soorten bloemen en bloemstukken voor uitvaarten en begrafenissen in regio Antwerpen

Bij een begrafenis of uitvaart in Antwerpen wilt u uiteraard beschikken over mooie en gepaste bloemstukken. Bloemen zeggen vaak meer dan woorden op een uitvaart; een bloemstuk laat zien dat u steun betuigt aan de nabestaanden en naasten van de overleden persoon. Bij ons kunt u verschillende specificaties aangeven omtrent de bloemstukken voor een begrafenis of uitvaart. Zo specifieert u een kleur, budget en de boodschap aan de nabestaanden voor de bloemen op begrafenissen. Als u niet goed weet wat de beste keuzes zijn in uw geval, dan helpen onze medewerkers in Antwerpen u graag bij het kiezen van de bloemen en het samenstellen van de bloemstukken voor uitvaarten en begrafenissen.

Laat u ontzorgen tijdens deze moeilijke periode

Wanneer er zojuist een dierbare is overleden, komt u plots in een emotionele achtbaan. En dan moet u ook nog eens zo ontzettend veel beslissingen nemen en dingen regelen. Wij staan u hierin graag bij. U ontvangt hierbij volledige ontzorging. Met aandacht voor de kleinste details wordt u door de verschillende stappen geleid, die u moet doorlopen voor het regelen van de begrafenis. Zo zorgen we voor de opbaring in ons funerarium, maar bieden wij evengoed ondersteuning bij het uitzoeken van een kist. Wij helpen u met een volledige uitvaartzorg. Uw wensen, ideeën en behoeften staan altijd voorop.

Bestel uw bloemenkrans eenvoudig via onze website

U bestelt uw bloemenkrans of andere bloemen voor de begrafenis van uw dierbare eenvoudig via onze website. Ook is het mogelijk om een persoonlijke tekst toe te voegen voor op het kaartje of lint. Maakt u graag gebruik van onze volledige begeleiding bij het organiseren van een begrafenis? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 03/345 44 38. Ook indien u ons wat wilt vragen, staan wij altijd voor u klaar.