Onze diensten

Graag begeleid ik de uitvaart van uw naaste. Want plots moet u zoveel beslissingen nemen. Een verlies verwerkt u niet alleen. Met aandacht voor de kleinste details leid ik u doorheen de verschillende stappen en opties. Van eerste hulp tot ceremonie en administratie. Omdat waardig afscheid nemen sereniteit vraagt. En een menselijke aanpak.

Tot uw dienst

Een uitvaart is het laatste moment dat u deelt met de overledene. Een persoonlijk afscheid. Kiest u voor een kerkelijke plechtigheid, een gebedsdienst of een burgerlijke uitvaart? Of waarom geen dienst in geheel eigen stijl?

Uw wilsbeschikking

Nu al bezig met later? Steeds vaker laten mensen hun uitvaartwensen op voorhand vastleggen. Hoe en wanneer moet u alles regelen? Wat moet u juist doen? Ik leg het u uit, van de verzekeringen tot de plechtigheid zelf. Maar ook wat er daarna gebeurt.

Persoonlijke begeleiding

3u ’s morgens. Kan u mij opbellen? Natuurlijk kan dat. Ik sta altijd klaar voor u. 7 dagen op 7, 24u op 24u. Contacteer mij als u vragen hebt. Persoonlijke begeleiding betekent er zijn als u dat nodig vindt.

Tot in het detail

Elke persoon is op zijn manier bijzonder voor familie en vrienden. Geef de uitvaart een persoonlijk karakter. Specifieke vragen over vervoer, rouwdrukwerk, de koffietafel? Daar maak ik samen met u werk van.

Overlijden in het buitenland

Bij een overlijden in het buitenland komt heel wat kijken: van wettelijke verplichtingen tot het vervoer van het stoffelijk overschot en de hele administratieve rompslomp. Ik sta u bij tijdens het hele traject.

Concreet en discreet contact

Elke uitvaart is persoonlijk en afhankelijk van verschillende factoren en wensen. Een goede communicatie is dan van groot belang. U krijgt een open offerte. Zonder verrassingen. Duidelijkheid over de hele lijn, ook over de financiële kant van de zaak.

Wij zijn er voor u,
7/7 en 24/24

Contacteer ons


Zeg het met bloemen

Want bloemen zeggen meer dan woorden