Uitvaart

Met de hulp van Uitvaartzorg Michael Deleu neemt u op een eervolle manier afscheid van een overleden dierbare. Wij begeleiden en ontzorgen u waar u dat wilt. Een verlies verwerkt u immers niet alleen. Dankzij onze hulp weet u zeker dat er zelfs aan de kleinste details wordt gedacht en dat u elke stap doorloopt die nodig is voor het verzorgen van een waardige uitvaart.

Uitvaartzorg met oog voor detail

Een belangrijk deel van uitvaartzorg is oog voor detail. Door een persoonlijk karakter te geven aan de plechtigheid, neemt u op een waardige manier afscheid. Met onze uitvaartzorg heeft u alle mogelijkheid om de uitvaart precies zo in te richten zoals u dat wenst. Ook betreft vervoer, rouwdrukwerk en de koffietafel leveren we maatwerk. Samen zorgen we ervoor dat de uitvaart aansluit op uw wensen en het karakter van de overledene.

Bepaal zelf waar u de ceremonie laat plaatsvinden

We laten de keuze voor het type uitvaart ceremonie volledig open. Zo wordt het afscheid echt persoonlijk. Gaat u voor een kerkelijke plechtigheid, een burgerlijke uitvaart of een gebedsdienst? Of organiseert u de ceremonie geheel in eigen stijl? Alle opties zijn mogelijk om aan uw wensen en die van de overledene te voldoen.

U mag ons dag en nacht bellen

Vanaf de eerste hulp tot aan het leiden van de ceremonie zijn wij u van dienst. U mag altijd een beroep op ons doen. Zelfs midden in de nacht. Persoonlijke begeleiding begint bij er zijn wanneer u dat nodig acht. U schakelt onze uitvaartzorg in door te bellen naar 03/345 44 38.