Begrafenisondernemer Berchem

Als u op zoek bent naar een begrafenisondernemer in Berchem of omgeving, neemt u contact op met Uitvaartzorg Michael Deleu. We zorgen voor de nodige persoonlijke begeleiding bij de uitvaart van uw naaste. Daarbij nemen we diverse taken op ons, waardoor u in alle sereniteit waardig afscheid neemt. We organiseren begrafenissen in Antwerpen, Berchem en de andere districten.

Wij zijn er voor u, 7/7 en 24/24

Bekijk contactmogelijkheden

Een begrafenisondernemer helpt bij de uitvaart van uw geliefde in Berchem of omgeving

Wanneer een dierbare sterft, zijn er heel wat zaken die geregeld moeten worden. Reken daarom voor de begrafenissen van uw dierbaren in Berchem en omgeving op onze persoonlijke en serene aanpak. Hierbij krijgt u altijd de nodige begeleiding voor de ceremonie en de administratie. We gaan voor u tot het uiterste. Zo zijn wij 24/7 telefonisch beschikbaar. Samen met de begrafenisondernemer uit de omgeving van Berchem zorgt u voor een waardig afscheid.

Kies de plechtigheid die het beste past bij uw dierbare

Als begrafenisondernemer in de regio Berchem maken we het mogelijk om begrafenissen op diverse locaties te laten plaatsvinden. Het is dan ook van belang dat u nadenkt over het soort afscheidsmoment uw geliefde wenst. Hierbij kan het gaan over een kerkelijke plechtigheid, een burgerlijke uitvaart of gebedsdienst. Nadien is het mogelijk om een koffietafel of afscheidsreceptie te verzorgen.

Bespreek uw wensen

We hebben een jarenlange ervaring met het organiseren van persoonlijke begrafenissen in Berchem, Antwerpen en omgeving. Samen met u zorgen we ervoor dat de plechtigheid in orde is tot in het kleinste detail. U past onze diensten aan naar uw wensen. Kom meer te weten over wat wij precies voor u kunnen betekenen door te bellen naar 03/345 44 38.

Anderen bekeken ook:

Begrafenisondernemers Antwerpen | Begrafenissen Hoboken | Begrafenissen Melsele

Neem contact met ons op