Begrafenissen in omgeving Melsele en Antwerpen

Begrafenissen in omgeving Melsele en Antwerpen

Bij het organiseren van begrafenissen in Melsele en Antwerpen komt heel wat kijken. Wanneer u hiervoor Uitvaartzorg Michael Deleu in Antwerpen in de arm neemt, weet u zeker dat uw burgerlijke uitvaart tot in de puntjes wordt verzorgd. Belangrijk hierbij is dat er in detail wordt gekeken naar uw wensen, ideeën en behoeftes. Een begrafenis is immers een persoonlijke aangelegenheid waarbij wij u graag steunen met een betrokken dienstverlening.

Zo krijgen begrafenissen in Melsele en Antwerpen een persoonlijk karakter

Het is begrijpelijk dat u de begrafenis een persoonlijk tintje wilt geven. De dierbare overledene is immers erg speciaal voor u. Daarom heeft u bij ons alle mogelijkheid om de, al dan niet burgerlijke, uitvaart te Antwerpen een persoonlijk karakter mee te geven, volledig in het teken van de overleden dierbare. Herinner uw dierbare op een manier die bij hem of haar past. Om de begrafenis helemaal op uw wensen te laten aansluiten, is het ook mogelijk om specifieke ideeën voor de koffietafel, het vervoer of het rouwdrukwerk uit te voeren.

Een burgerlijke uitvaart zoals u die wilt zien in Antwerpen

Met een burgerlijke uitvaart te Antwerpen neemt u afscheid van een overleden familielid of vriend zoals u dat wenst. Hierin heeft u namelijk meer vrijheid om de uitvaartceremonie in te delen zoals u en de familie dat wenst. Wij helpen u hierbij graag met de administratie en organisatie van alle stappen die leiden naar die ceremonie. Zo rekent u op niets minder dan een volledige uitvaartzorg van ons.

Hoe wenst u uw dierbare te herdenken?

Met het organiseren van een uitvaart, brengt u een laatste groet aan een overledene. Het is het laatste moment dat u samen deelt. Maak dit laatste moment daarom persoonlijk en waardig. Voor het organiseren van begrafenissen in Melsele en Antwerpen heeft u verschillende opties. Kiest u voor een kerkelijke plechtigheid, een gebedsdienst of een burgerlijke uitvaart? Of wilt u het zelfs geheel anders aanpassen? Neem contact met ons op via 03/345 44 38 en laat uw wensen weten voor een waardig afscheid van uw overleden dierbare. Dan vertellen wij u meer over de opties voor het organiseren van begrafenissen in Antwerpen en Melsele.