Burgerlijke uitvaart

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een burgerlijke uitvaart. In tegenstelling tot een uitvaart in de kerk, heeft u bij een burgerlijke uitvaart alle ruimte om een persoonlijk tintje te geven aan de dienst. Er bestaan geen vaste rituelen, waardoor nabestaanden de gehele inhoud en vorm van de plechtigheid zelf mogen bepalen. Om u bij te staan tijdens het regelen van de uitvaart, is uitvaartzorg Michael Deleu u graag van dienst.

Wij zijn er voor u, 7/7 en 24/24

Bekijk contactmogelijkheden

Hoe ziet u de burgerlijke uitvaart voor u?

Veel mensen vinden troost in een uitvaart met een persoonlijk karakter. Een uitvaart die écht weerspiegelt hoe uw overleden dierbare was. Op deze manier deelt u een laatste moment met de overledene en neemt u op een persoonlijke manier afscheid. Er zijn verschillende manieren om de uitvaart persoonlijk te maken. Natuurlijk met de inhoud van de uitvaart zelf, maar ook betreft het vervoer, rouwdrukwerk of koffietafel is van alles te regelen.

Uw burgerlijke uitvaart verzorgd tot in de kleinste details

Bij het regelen van een burgerlijke uitvaart komt heel wat kijken. U moet bepalen hoe de uitvaart eruit moet komen te zien, rouwkaarten opsturen en dat is nog maar het begin. Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat alles tot in de allerkleinste details perfect is verzorgd. Hiermee creëren wij een gevoel van rust tijdens deze moeilijke periode. Neem contact op via 03/345 44 38 om de mogelijkheden voor het verzorgen van een burgerlijke uitvaart met ons te bespreken.

Anderen bekeken ook:

Doodskist kopen | Funerarium | Krans begrafenis

Neem contact met ons op