Doodskist kopen in Antwerpen

Doodskist kopen in Antwerpen

Wanneer u Uitvaartzorg Michael Deleu te Antwerpen inschakelt voor het verzorgen van een uitvaart, is het mogelijk om ook de doodskist bij ons te kopen. U heeft hierbij keuze uit verschillende opties. Het is immers belangrijk om een doodskist te kopen die bij de overleden dierbare past. Indien gewenst staan wij u hierin bij om het maken van een keuze wat gemakkelijker te maken.

Een doodskist kopen, de eerste stap bij het organiseren van een uitvaart in Antwerpen

Het kiezen van een doodskist die u wilt gaan kopen is een van de eerste stappen van een druk en intensief proces: het regelen van de uitvaart. Naast het kopen van de grafkist moet u ook de bloemen, rouwkaart en inhoud van de dienst regelen. En dat is nog maar het begin. Tijdens deze moeilijke periode nemen wij graag de nodige zorgen uit uw handen.

Begeleiding na het overlijden van een dierbare

Terwijl u emotioneel in een zware periode verkeert, moet u bij het overlijden van een dierbare ook nog eens enorm veel regelen. Hierbij begeleiden wij u graag. Samen doorlopen we alle stappen en houden we oog voor de kleinste details. Wij bieden u het houvast dat u nodig heeft tijdens deze periode. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen voor een uitvaart op maat? Of wenst u de verschillende doodskisten die u bij ons in Antwerpen kunt kopen te bekijken? Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 03/345 44 38.