Funerarium in Antwerpen

In het funerarium wordt het lichaam van een overledene gedurende enkele dagen opgebaard tot de dag van de begrafenis of crematie in Antwerpen is aangebroken. De overledene wordt verzorgd en opgebaard in de speciale koelruimte van het funerarium. Nabestaanden kunnen hier in het uitvaartcentrum langskomen om afscheid te nemen van de overledene. Uitvaartzorg Michael Deleu zorgt ervoor dat uw overleden dierbare waardig wordt opgebaard in het rouwcentrum te Antwerpen.

Wij zijn er voor u, 7/7 en 24/24

Bekijk contactmogelijkheden

Het funerarium en alle andere zaken omtrent het afscheid volledig in Antwerpen verzorgd

Wanneer er een dierbare is overleden, staan wij u bij als uitvaartcentrum in Antwerpen gedurende het hele proces. Plots moet u enorm veel beslissingen nemen en ontzettend veel dingen regelen, zoals een funerarium. Hier begeleiden wij u graag in. Samen zorgen we ervoor dat alles omtrent het regelen van de uitvaart in goede banen wordt geleid. We doorlopen alle stappen en stellen u alle mogelijke opties voor. Denk daarbij ook aan de organisatie van de begrafenis, het aankopen van de kist, het verzorgen van de verschillende bloemstukken en het regelen van de koffietafel. Op deze manier weet u zeker dat de uitvaart tot in de puntjes verzorgd is en past bij uw persoonlijke wensen. U rekent daarbij op de betrokken dienstverlening van ons rouwcentrum te Antwerpen.

U mag ons uitvaartcentrum in Antwerpen altijd bellen

Elke dag van de week en elk uur van de dag staan wij u als uitvaartcentrum bij. Heeft u midden in de nacht onze hulp nodig? Of kampt u met een brandende vraag over het funerarium in Antwerpen? Bel ons gerust, wij staan direct voor u klaar! Vertel ons wat uw wensen zijn voor het verzorgen van de afscheidsdienst of stel ons al uw andere vragen over ons rouwcentrum te Antwerpen. Daarnaast beschikken wij als rouwcentrum ook over een overzicht van overlijdensberichten te Antwerpen. U bereikt ons door te bellen naar het volgende nummer: 03/345 44 38.

Neem contact met ons op