Funerarium

In het funerarium wordt het lichaam van een overledene gedurende enkele dagen opgebaard tot de dag van de begrafenis of crematie is aangebroken. De overledene wordt verzorgd en opgebaard in de speciale koelruimte van het funerarium. Nabestaanden kunnen hier langskomen om afscheid te nemen van de overledene. Uitvaartzorg Michael Deleu zorgt ervoor dat uw overleden dierbare waardig wordt opgebaard in een funerarium naar uw keuze.

Wij zijn er voor u, 7/7 en 24/24

Bekijk contactmogelijkheden

Het funerarium en alle andere zaken omtrent het afscheid volledig verzorgd

Wanneer er een dierbare is overleden, staan wij u bij gedurende het hele proces. Plots moet u enorm veel beslissingen nemen en ontzettend veel dingen regelen. Hier begeleiden wij u graag in. Samen zorgen we ervoor dat alles omtrent het regelen van de uitvaart in goede banen wordt geleid. We doorlopen alle stappen en stellen u alle mogelijke opties voor. Op deze manier weet u zeker dat de uitvaart tot in de puntjes verzorgd is en past bij uw persoonlijke wensen.

U mag ons altijd bellen

Elke dag van de week en elk uur van de dag staan wij u bij. Heeft u midden in de nacht onze hulp nodig? Of kampt u met een brandende vraag? Bel ons gerust, wij staan direct voor u klaar! Vertel ons wat uw wensen zijn voor het verzorgen van de afscheidsdienst of stel ons al uw andere vragen. U bereikt ons door te bellen naar het volgende nummer: 03/345 44 38.

Anderen bekeken ook:

Krans begrafenis | Overlijden in het buitenland | Overlijdensberichten Antwerpen

Neem contact met ons op