Overlijden in het buitenland

Bij een overlijden in het buitenland zijn er heel wat zaken die geregeld moeten worden. Daarom is het belangrijk u te laten bijstaan bij dit traject. Uitvaartzorg Michael Deleu steunt u graag in dit traject. Hierbij wordt er ook gezorgd voor een persoonlijke uitvaart in eigen land.

Wij zijn er voor u, 7/7 en 24/24

Bekijk contactmogelijkheden

Wat moet u doen bij een overlijden in het buitenland?

Bij een overlijden in het buitenland is het belangrijk dat de bevoegde lokale overheid meteen op de hoogte wordt gesteld om een overlijdensakte op te stellen. Vervolgens licht u ons in om te zorgen voor de repatriëring van uw dierbare. In die tijd is het ook mogelijk om al uw wensen te bespreken voor de persoonlijke uitvaart.

Krijg voldoende persoonlijke begeleiding

Een overlijden in het buitenland valt altijd enorm zwaar, daarom is het belangrijk dat u altijd op onze service kunt rekenen. U belt ons dan ook dag en nacht op om al uw vragen te beantwoorden. Persoonlijke begeleiding betekent bij ons immers dat wij voor u klaar staan wanneer u dit nodig heeft. Op die manier proberen we deze zware periode voor u te verlichten.

Neem gerust contact met ons op

Wilt u professionele hulp van onze begrafenisondernemer bij een overlijden in het buitenland? Dan zorgen we ervoor dat uw dierbare zo snel mogelijk in het land is en dat er een persoonlijke uitvaartplechtigheid gegeven wordt. Heeft u vragen? Bel dan naar 03/345 44 38.

Anderen bekeken ook:

Overlijdensberichten Antwerpen | Overlijdensberichten Wilrijk | Persoonlijke uitvaart

Neem contact met ons op