Persoonlijke uitvaart

Met een persoonlijke uitvaart geeft u een waardig afscheid aan een overleden dierbare. Voeg karakter toe aan de dienst om een laatste eer te bewijzen. Er zijn verschillende manieren waarop u een persoonlijke tint geeft aan de uitvaart. De dienst is volledig in te richten zoals u dat wilt of zoals uw dierbare dat had gewild. Wat uw wensen ook zijn, Uitvaartzorg Michael Deleu maakt het werkelijkheid.

Wij zijn er voor u, 7/7 en 24/24

Bekijk contactmogelijkheden

Een persoonlijke uitvaart gaat verder dan een persoonlijke dienst

Wanneer u ons inschakelt voor het verzorgen van een uitvaart, is het mogelijk om alles precies zo te regelen zoals u dat wilt. Dit begint met het opzetten van een persoonlijke dienst, maar ook andere onderdelen van de uitvaart kunnen een eigen karakter krijgen. Denk aan het vervoer, rouwdrukwerk en de koffietafel. Wij verzorgen het precies zoals u wenst.

Maak het laatste moment met de overledene zo waardig mogelijk

Met de uitvaart deelt u een laatste moment met de overledene. Het liefst wilt u dat dit moment zo mooi mogelijk wordt. Wij helpen u om hiervoor te zorgen. Een kerkelijke plechtigheid, gebedsdienst, burgerlijke uitvaart of iets totaal anders, de keuze is aan u. Hoe kunnen wij u helpen met het verzorgen van de persoonlijke uitvaart? Vertel ons uw wensen wanneer u belt naar 03/345 44 38.

Anderen bekeken ook:

Rouwcentrum Antwerpen | Rouwdrukwerk | Rouwlint

Neem contact met ons op