Rouwcentrum Antwerpen

Uitvaartzorg Michael Deleu is een rouwcentrum gevestigd in Antwerpen. Wij staan u bij tijdens de moeilijke periode van het rouwen en begeleiden u tijdens alle stappen en beslissingen die u moet nemen. Hierdoor wordt u ontzorgd waar u dat wilt en ontvangt u de juiste begeleiding om u door deze turbulente periode te slepen.

Wij zijn er voor u, 7/7 en 24/24

Bekijk contactmogelijkheden

Bij ons rouwcentrum in Antwerpen kunt u 24/7 terecht

Na een lang of kort ziekbed is uw dierbare zojuist overleden. Wat moet u doen? Wij bieden u de begeleiding die u nodig heeft. Dit begint bij de eerste hulp en gaat door tot de ceremonie en administratie. Ook al is het midden in de nacht, u mag altijd contact met ons rouwcentrum in Antwerpen opnemen. Er zijn wanneer u het nodig hebt, dat vinden wij een belangrijk onderdeel van persoonlijke begeleiding.

Een uitvaart op word geregeld basis van uw wensen bij ons rouwcentrum in Antwerpen

Elke uitvaart is persoonlijk. Uw wensen staan daarom op de eerste plaats. Wilt u zich volledig laten begeleiden van A tot Z of wilt u een deel zelf regelen? En hoe wilt u dat de plechtigheid zal verlopen? Onze diensten zijn volledig naar wens in te richten. Kom meer te weten over wat wij precies voor u kunnen betekenen door te bellen naar 03/345 44 38.

Anderen bekeken ook:

Rouwdrukwerk | Rouwlint | Uitvaart Antwerpen

Neem contact met ons op