Rouwlint

Met een rouwlint voegt u een persoonlijke boodschap toe aan een bloemenkrans of bloemstuk. Breng een laatste groet aan een overleden dierbare of toon steunbetuiging aan de familie. U bestelt uw bloemstuk of bloemenkrans inclusief rouwlint online bij Michael Deleu. Tevens is het mogelijk om een kaartje toe te voegen met daarop een wat uitgebreidere boodschap.

Wij zijn er voor u, 7/7 en 24/24

Bekijk contactmogelijkheden

Een bloemstuk inclusief rouwlint dat voldoet aan uw wensen

Bestelt u een bloemenkrans namens de naaste familie om tijdens de plechtigheid op de kist te plaatsen? Of een bloemstuk dat naast de kist wordt geplaatst? In beide gevallen is het gebruikelijk om een rouwlint op het bloemstuk te laten plaatsen met daarop een persoonlijke boodschap. Naast deze boodschap, bepaalt u ook zelf hoe het rouwstuk eruit moet komen te zien. Zo kiest u bepaalde kleuren en selecteert u het budget. Wordt de uitvaart door ons verzorgd? Selecteer dan de specifieke uitvaart, dan zorgen wij dat het boeket past bij de wensen van de naaste familie.

Specifieke wensen of vragen? Neem contact op!

Het bestellen van een bloemstuk of bloemenkrans met gepersonaliseerd rouwlint hebben wij heel eenvoudig voor u gemaakt. U plaatst uw bestelling namelijk heel eenvoudig via onze website. Heeft u nog bepaalde wensen voor uw bestelling? Of wilt u nog iets vragen? Daarvoor mag u altijd contact met ons opnemen. U bereikt ons wanneer u telefoneert naar 03/345 44 38.

Anderen bekeken ook:

Uitvaart Antwerpen | Uitvaart Berchem | Uitvaart op maat

Neem contact met ons op