Uitvaart Berchem

Voor het organiseren van een persoonlijke uitvaart in Berchem, neemt u contact op met Uitvaartzorg Michael Deleu. We zorgen ervoor dat uw dierbare een waardig afscheid krijgt, waarbij aan de kleinste details gedacht is. Neem snel contact op voor het bespreken van uw wensen.

Wij zijn er voor u, 7/7 en 24/24

Bekijk contactmogelijkheden

Een persoonlijke uitvaart voor uw dierbare in Berchem

Bij het organiseren van een uitvaart in Berchem komt heel wat kijken. Daarom helpen we u graag bij dit traject. Hierbij zorgen we ervoor dat u een persoonlijk karakter geeft aan de kerkelijke dienst of burgerlijke uitvaart. Het mogelijk om alles te regelen zoals u dat wilt. Dit begint bij de dienst, maar ook andere onderdelen van de uitvaart kunnen een eigen karakter krijgen. Denk aan het vervoer, rouwdrukwerk en de koffietafel. Wij verzorgen het precies zoals u wenst. Zo bent u verzekerd van een waardig afscheid waarbij de persoonlijkheid van uw dierbare centraal staat.

Hoe kunnen we u helpen?

Bij het regelen van een uitvaart in Berchem is het belangrijk om voldoende persoonlijke begeleiding te krijgen. We zorgen er dan ook voor dat u dag en nacht bij ons terecht kunt voor al uw vragen en zorgen. U bereikt ons door te bellen naar 03/345 44 38.

Anderen bekeken ook:

Uitvaart op maat | Uitvaart | Begrafenisondernemer Berchem

Neem contact met ons op