Uitvaart op maat in regio Antwerpen

Uitvaart op maat in regio Antwerpen

Wanneer u een persoonlijke uitvaart in regio Antwerpen of Melsele laat organiseren, is het belangrijk dat dit op maat wordt gedaan. De overledene is op zijn of haar eigen manier speciaal voor de nabestaanden. Door dit persoonlijke karakter terug te laten komen in de ceremonie, geeft u een laatste eerbetoon aan de overleden dierbare. Uitvaartzorg Michael Deleu is u van dienst met het verzorgen van een uitvaart op maat en bedient u hierbij met een persoonlijke en betrokken dienstverlening in hun uitvaartcentrum in Antwerpen of Melsele.

Hoe ziet u de uitvaart op maat in Antwerpen of Melsele voor zich?

Bij het regelen van een uitvaart, staan de wensen van de nabestaande op de eerste plaats. Met een persoonlijke ceremonie deelt u een laatste moment samen met de overledene. Daarom helpen wij als uitvaartcentrum u met het verzorgen van de ceremonie zoals u dat wilt. Hoe wilt u de overledene eren? Samen zorgen we voor een eervolle dienst. Naast de ceremonie zelf, is het ook mogelijk om het vervoer, de doodskist, het rouwdrukwerk of de koffietafel op een bijzondere manier te regelen. In deze zaken willen wij er in Antwerpen graag voor zorgen dat u beschikt over een persoonlijke uitvaart, als mooie herinnering aan de overleden naaste.

Ook bloemen vindt u bij ons

Bij een uitvaart op maat in ons uitvaartcentrum in Antwerpen of Melsele kan een prachtige bloemenkrans uiteraard niet ontbreken. Bij ons kunt u gepersonaliseerde bloemenkransen kopen om uw dierbaren te eren. U bepaalt zelf het budget en de kleur van uw krans. Bovendien kunt u een zelfgeschreven boodschap bij de krans laten plaatsen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste bloemen? Wij helpen u uiteraard waar nodig, zodat u uw naaste op een gepaste manier kunt eren.

Wij zijn er voor u wanneer u dat wenst

U mag ons altijd bellen. Dag en nacht staan wij voor u klaar. Heeft u midden in de nacht een bepaalde vraag? Of heeft u onze hulp nodig? Bel dan meteen naar 03/345 44 38. Wij schieten u direct te hulp en bieden u service op maat bij het regelen van de persoonlijke uitvaart als begrafenisondernemer in Antwerpen en in Melsele.