Uitvaart op maat

Wanneer u een uitvaart laat organiseren, is het belangrijk dat dit op maat wordt gedaan. De overledene is op zijn of haar eigen manier speciaal voor de nabestaanden. Door dit persoonlijke karakter terug te laten komen in de ceremonie geeft u een laatste eerbetoon aan de overleden dierbare. Uitvaartzorg Michael Deleu is u van dienst met het verzorgen van uw uitvaart op maat.

Wij zijn er voor u, 7/7 en 24/24

Bekijk contactmogelijkheden

Hoe ziet u uw uitvaart op maat voor zich?

Bij het regelen van een uitvaart, staan de wensen van de nabestaanden op de eerste plaats. Met een persoonlijke ceremonie deelt u een laatste moment samen met de overledene. Daarom helpen wij u met het verzorgen van de ceremonie zoals u dat wilt. Hoe wilt u de overledene eren? Samen met u zorgen we voor een eervolle dienst. Naast de ceremonie zelf, is het ook mogelijk om het vervoer, rouwdrukwerk of de koffietafel op een bijzondere manier te regelen.

Wij zijn er voor u wanneer u dat nodig heeft

U mag ons altijd bellen. Dag en nacht staan wij voor u klaar. Heeft u midden in de nacht een bepaalde vraag? Of heeft u onze hulp nodig? Bel dan meteen naar 03/345 44 38. Wij schieten u direct te hulp en bieden u service op maat bij het regelen van de uitvaart.

Anderen bekeken ook:

Uitvaart | Begrafenisondernemer Berchem | Begrafenisondernemers Antwerpen

Neem contact met ons op