Uitvaart Antwerpen

Bij het regelen van een uitvaart in omgeving Antwerpen komt heel wat kijken. Waar u verkeert in emotionele toestand moet u ook nog eens enorm veel zaken regelen en allerlei keuzes maken. Uitvaartzorg Michael Deleu is er om u in deze moeilijke periode een houvast te bieden. Wij nemen u een deel van de zorgen uit handen en slepen u door deze periode heen.

Wij zijn er voor u, 7/7 en 24/24

Bekijk contactmogelijkheden

Uw uitvaart in Antwerpen wordt tot in detail verzorgd

De uitvaart die u organiseert in Antwerpen is een laatste eerbetoon dat u brengt aan de overleden dierbare. Daarom is het belangrijk dat de uitvaartplechtigheid tot in de details toe wordt geregeld, zodat u gerust kunt zijn dat alles volgens plan verloopt. Wij helpen u hierbij. Tijdens het regelen van de uitvaart houden we goede communicatie met u. We bespreken uw wensen en ideeën en zorgen ervoor dat de plechtigheid hier perfect aan voldoet.

U mag 24/7 een beroep op ons doen

Heeft u een dringende vraag voor ons? Of heeft u met spoed hulp nodig omdat uw dierbare zojuist overleden is? U mag ons altijd bellen via 03/345 44 38. Zelfs midden in de nacht schieten we u te hulp waar dat nodig is. Van de eerste hulp na het overlijden tot aan de uiteindelijke uitvaart in Antwerpen, wij staan u bij met het doorlopen van alle stappen van het rouwproces.

Anderen bekeken ook:

Uitvaart Berchem | Uitvaart op maat | Uitvaart

Neem contact met ons op