Michael Deleu Uitvaartzorg

Schrijf een bericht voor de nabestaanden

Bekijk alle rouwberichten
Wij zijn er voor u,
7/7 en 24/24

Contacteer ons


Zeg het met bloemen

Want bloemen zeggen meer dan woorden

Een greep uit onze diensten

Ontdek alle diensten

Tot uw dienst

Een uitvaart is het laatste moment dat u deelt met de overledene. Een persoonlijk afscheid. Kiest u voor een kerkelijke plechtigheid, een gebedsdienst of een burgerlijke uitvaart? Of waarom geen dienst in geheel eigen stijl?

Uw wilsbeschikking

Nu al bezig met later? Steeds vaker laten mensen hun uitvaartwensen op voorhand vastleggen. Hoe en wanneer moet u alles regelen? Wat moet u juist doen? Ik leg het u uit, van de verzekeringen tot de plechtigheid zelf. Maar ook wat er daarna gebeurt.

Persoonlijke begeleiding

3u ’s morgens. Kan u mij opbellen? Natuurlijk kan dat. Ik sta altijd klaar voor u. 7 dagen op 7, 24u op 24u. Contacteer mij als u vragen hebt. Persoonlijke begeleiding betekent er zijn als u dat nodig vindt.

Als begrafenisondernemer zijn we u bij Uitvaartzorg Michael Deleu 7 dagen per week en 24 uur per dag van dienst. Als begrafenisondernemers in Antwerpen verzorgen wij een gehele uitvaart als mooi eerbetoon aan een overleden naaste. Daarom ontvangt u van ons als begrafenisondernemer in Antwerpen of Melsele intensieve begeleiding en helpen wij u gedurende het hele proces. Zelfs als u ons om 03:00 uur ’s nachts nodig heeft, staat er een begrafenisondernemer in Melsele of op onze andere locatie voor u klaar.

Volledige begeleiding door een professionele begrafenisondernemer

Er is zojuist een dierbare van u overleden. In dit geval verkeert u in een turbulente periode. U wordt overspoeld door emoties en moet ook nog eens van alles regelen. Een betrouwbare partner die orde op zaken stelt, is hierbij geen overbodige luxe. Als professionele begrafenisondernemers in Antwerpen staan wij hiermee graag tot uw dienst. U ontvangt begeleiding gedurende werkelijk elke stap van het organiseren van een uitvaart. Als begrafenisondernemer bieden we u ook professionele en persoonlijke begeleiding in ons centrum in Melsele.

Uw wensen staan op de eerste plaats

Het organiseren van een uitvaart is enorm persoonlijk. Daarom luisteren wij aandachtig naar uw wensen voor de uitvaart. Gedurende de gehele organisatie van de begrafenis houden we goede communicatie met u. Zo heeft u altijd duidelijkheid over wat u precies kunt verwachten van onze begrafenisondernemers in Antwerpen. Indien u van Melsele of omstreken bent, organiseren wij als begrafenisondernemer een persoonlijke plechtigheid in ons uitvaartcentrum in Melsele.

Hoe mogen wij u als begrafenisondernemers te Antwerpen u van dienst zijn?

Wij begeleiden u op basis van uw behoeftes. Samen zorgen we voor een waardige begrafenis die voldoet aan uw wensen. Daarnaast bieden wij ook een overzicht met overlijdensberichten in Antwerpen. Bent u benieuwd hoe wij u precies kunnen helpen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u als begrafenisondernemer in Melsele of op onze andere locatie van dienst kunnen zijn.