Krans Begrafenis

Het is gebruikelijk om een mooie krans op de kist te leggen bij een begrafenis. Hiermee toont u aan uw overleden dierbare een laatste eer. Een krans van bloemen op de kist ziet er indrukwekkend uit tijdens de begrafenis. Bij Uitvaartzorg Michael Deleu bent u aan het juiste adres voor een bloemenkrans die aan al uw wensen voldoet.

Wij zijn er voor u, 7/7 en 24/24

Bekijk contactmogelijkheden

Kies voor een krans op de begrafenis die bij de overledene past

Een krans van bloemen voor op de begrafenis is een erg persoonlijke keuze. Daarom bent u bij ons verzekerd van maatwerk. U geeft zelf aan waar de krans aan moet voldoen. Kies bijvoorbeeld de kleur van de bloemen, het formaat van de krans en voeg een persoonlijke boodschap toe voor op het lint. Ook is het mogelijk om een bepaald budget vast te stellen. U bestelt uw krans eenvoudig via onze website.

Begeleiding bij het verzorgen van de uitvaart

Het bestellen van een krans voor op de kist is slechts een kleine taak waarmee u te maken krijgt bij het verzorgen van een uitvaart. Tijdens deze turbulente periode komt er veel op u af. Hier ontzorgen wij u graag bij. Tijdens het regelen van de begrafenis staan wij u bij waar u dat wilt. Vertel ons uw wensen en laat weten waarmee wij u kunnen helpen door te bellen naar 03/345 44 38. Heeft u vragen over het bestellen van een krans? Ook dan mag u ons natuurlijk altijd bellen.

Anderen bekeken ook:

Overlijden in het buitenland | Overlijdensberichten Antwerpen | Overlijdensberichten Wilrijk

Neem contact met ons op